top of page

Onze
diensten

Iets te vieren maar te weinig tijd om het te organiseren? Laat dat maar aan ons over.
Wij zitten vol leuke en liefdevolle ideeën en beschikken over een gezonde dosis organisatietalent.

Jullie bruiloft, maar ook elk zakelijk event of zelfs een gender-reveal party: wij helpen graag om alle bijzondere momenten in het leven te vieren!

Lees verder voor meer informatie over onze diensten.

220129_Styled_wedding_shoot_JitskeSeckel-02680.jpg

Weddingplanner

Van begin tot eind zijn wij persoonlijk betrokken bij jullie grote dag.


Wij zijn benieuwd naar jullie wensen en ideeën. Vervolgens zoeken we samen naar de perfecte trouwlocatie en andere leveranciers en brainstormen we samen verder om alles tot in detail volgens jullie droom uit te werken.


We houden de RSVP's bij, we stellen het draaiboek op en zorgen voor de dagplanning.
Uiteraard zijn we op de dag zelf met zijn tweeën aanwezig om alles tot in de puntjes in goede banen te leiden, zodat jullie en jullie gasten alleen maar hoeven te genieten!

 

Naast het onderhandelen nemen wij ook vooraf de planning met de leveranciers door en zijn wij zowel voorafgaand als tijdens de grote dag aanspreekpunt voor hen en ook voor jullie gasten.
Alles om jullie te ontzorgen en onvergetelijk te laten genieten.

Vanaf € 2.950 incl. BTW en reiskosten 

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester is een must voor iedere bruiloft! Ongeacht hoe groot of klein je het wil houden.
Vaak wordt daar een naaste zoals je beste vriend(in) of broer/zus voor gevraagd. Een hele eer, maar ook een hele grote verantwoordelijkheid. Diegene staat dichtbij, maar kan nooit de bruiloft meemaken zoals de rest van de gasten, want die moet overal tegelijk zijn. 


Wij nemen deze taak met liefde voor jullie op ons. Afhankelijk van wat jullie wens is, regelen jullie vooraf zelf alle grote lijnen voor de bruiloft.
In aanloop naar jullie bruiloft maken we kennis met jullie, bezoeken we samen de trouwlocatie om alle details door te nemen en zorgen wij voor een overzichtelijk draaiboek van jullie grote dag.
Op de dag zelf zijn wij met tweeën aanwezig om alles tot in de puntjes in goede banen te leiden.


Vanaf € 1.750,- inclusief BTW

Eventplanner

Weddingplanner
Ceremoniemeester
Eventplanner

Onze samenwerking start met een kennismaking. Wat vinden jullie belangrijk? Wat zijn jullie wensen? Ongeacht of het event voor klantenbinding, medewerkerstevredenheid of merkbekendheid is of juist die bijzondere mijlpaal in het leven die niemand mag vergeten!

Graag brainstormen wij samen over de invulling van jullie (bedrijfs) event. Op basis hiervan ontvangen jullie een programmavoorstel, tijdsplanning en prijsindicatie.  
Na jullie akkoord gaan wij van start met de organisatie. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers die garant staan voor kwaliteit. We stellen een gedetailleerd draaiboek op en op de dag zelf zijn wij aanwezig als aanspreekpunt.


Vanaf € 80,00 per uur incl. BTW

Consult en styling

Weet je eigenlijk heel goed wat je wil maar heb je bijvoorbeeld het netwerk niet of wil je juist alleen advies met betrekking tot styling?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om kennis te maken en alleen een aantal keer te brainstormen.

Daarna zetten wij dit ook op papier door middel van het opstellen van een draaiboek zodat jullie of jullie ceremoniemeester hier op de dag zelf mee uit de voeten kan. 

Vanaf € 80,00 per uur incl. BTW

Consult en styling

Al je wensen

in een offerte?

LDE_6652.jpg

Samenwerken?

Heb jij een vet idee, ben je fotograaf of heb je extra ondersteuning nodig? Neem contact met ons op!

bottom of page