top of page

Weddings

Elke bruiloft geeft ons fijne kriebels. Een dag waarop de liefde wordt gevierd, mooie herinneringen worden gemaakt, grappige verhalen worden gedeeld en tot in de late uurtjes wordt gefeest. Het is zo bijzonder om onderdeel te mogen zijn van zulke liefdevolle en onvergetelijke momenten.

www_trouwdaginbeeld_nl_2021100104736.jpg

Droom

www_trouwdaginbeeld_nl_2021100104541.jpg

Hoe ziet jullie droombruiloft er uit? Heb je het plaatje al helemaal in je hoofd? Gaan jullie voor een kleine intieme trouwdag?

Of pakken jullie groots uit met een goed feest? Of willen jullie graag in het buitenland trouwen? 


Vertel ons wat je voor ogen hebt en neem ons mee in jullie dromen.  

LDE_6288.jpg

Geen zorgen

Weten jullie niet waar je moet beginnen met regelen? Of hebben jullie simpelweg geen tijd? 
Laat ons jullie helpen! Jullie bepalen zelf wat jullie uit handen willen geven. We gaan samen met jullie aan de slag en ondersteunen jullie stap voor stap in de voorbereidingen. Zo wordt ook de aanloop naar jullie mooiste dag al een gezellig maar vooral een zorgeloos proces. 

LDE_6481.jpg

Geniet

En dan na maanden voorbereiding is het zover: jullie grote dag! 

Goed geslapen? Vast wel! Want wij zorgen dat alles vandaag voor jullie vlekkeloos verloopt. Wij zijn met tweeën aanwezig en kunnen daardoor ook op twee locaties tegelijk aanwezig zijn. We hebben oog voor jullie, maar ook voor jullie gasten. 
Het wordt jullie mooiste dag en voor jullie gasten een onvergetelijke ervaring. Vandaag geldt alleen: genieten! 

155.jpg
510.jpg

diensten

Weddingplanner

Ceremoniemeester

Consult & styling

Vanaf het eerste begin van de voorbereidingen tot de laatste minuut van jullie feest. We maken er samen met jullie een onvergetelijke ervaring van.

Jullie hebben zelf al de grote lijnen van de dag geregeld. Wij zijn er op de dag zelf om te zorgen dat de dag perfect verloopt en jullie en jullie gasten onvergetelijk kunnen genieten

We kunnen ook helpen bij alleen styling of het opstellen van een draaiboek.

bottom of page