top of page

Events

Een jubileum te vieren? Een prachtig bedrijfsresultaat gehaald?
Of wil je graag een 21-diner, sweet 16 of een babyborrel vieren? 

Bibi's organiseert en coördineert, wij bedenken en ontzorgen tot in de puntjes.

We staan voor kwaliteit en werken samen met fantastische leveranciers.

Voor diverse evenementen op zakelijk of privé gebied kunnen wij een totaalpakket bieden. 

1.Sanopho (339).jpg

Business
events

Een evenement organiseren is waardevol voor de klantenbinding, medewerkerstevredenheid en merkbekendheid. Bovendien is het altijd leuk om hoogtepunten te vieren. Samen proosten op bijvoorbeeld de goede resultaten of een nieuw pand wat geopend wordt.
Er zijn genoeg redenen voor een zakelijk evenement. Maar waar haalt u de tijd en energie vandaan om het te organiseren? BiBi's regelt uw event tot in het kleinste detail en zorgt voor een totaalbeleving bij uw gasten.

220129_Styled_wedding_shoot_JitskeSeckel-03994_edited.jpg
Concert Pink Confetti
www_trouwdaginbeeld_nl_2019062901100.jpg

Privé
events

Zin in een feestje? Maar geen zin of tijd om het te organiseren? Laat dat maar aan BiBi’s over. We zitten vol leuke, originele ideeën en beschikken over een gezonde dosis organisatietalent. Niets is ons te gek. Babyborrels of gender reveal? 21 diner of Sweet 16? Tuinfeest of groots diner?
Wij helpen je graag om alle bijzondere en persoonlijke momenten in het leven te vieren en een onvergetelijke herinnering achter te laten.

 

1.Sanopho (284).jpg

Stappenplan

Stap 1

Let's meet

Stap 2

Organisatie

Stap 3

Feest

Onze samenwerking start met een kennismaking. Wat vind je belangrijk? Wat zijn jouw wensen?

Graag brainstormen wij samen met jou over de invulling van jouw event. Op basis hiervan maken wij een voorstel met tijdsplanning en prijsindicatie. 

Wij gaan van start met de organisatie. Wij werken alleen met fantastische leveranciers die garant staan voor kwaliteit. We filteren de opties voor jullie, leggen de leveranciers vast en stellen een gedetailleerd draaiboek op.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en goed verloopt. Van de locatie en catering tot aan het ontvangst van de gasten. Jij kunt gaan genieten en je gasten de aandacht geven die ze verdienen.

bottom of page