top of page

Wat wij doen

Plannen en organiseren in de breedste zin met een scherp oog voor detail!

Bruiloften van begin tot eind, elk soort zakelijk evenement, puur brainstormen of juist alleen styling en passende decoratie? 
Jij bepaalt wat wij mogen doen en wij zorgen voor een hoge kwaliteit!

 

514.jpg

Wat ze
over ons zeggen

Jeroen & Sanne - juli 2018

 

Wat een fantastische dag hebben wij gehad! De voorbereidingen waren top! Juliette en Karen namen alle tijd voor ons. Ze hebben aan al onze wensen voldaan en alles voor ons geregeld zoals wij het voor ogen hadden. We hadden niet durven dromen dat het zou fantastisch en mooi zou zijn! We zijn ze eeuwig dankbaar voor deze prachtige dag!

Lennert & Kim - juli 2019

 

We kregen alleen maar complimenten over jullie vanuit vele gasten, maar ook van verschillende leveranciers. We hebben genoten van alle voorbereidingen die we samen met jullie hebben kunnen doen. We hebben het jullie niet altijd even gemakkelijk gemaakt met onze 'aparte' wensen zoals de alpaca's, maar jullie hebben het toch voor elkaar gekregen. Op de dag zelf is alles zo soepel verlopen onder jullie leiding waardoor we 200% konden genieten. Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben, het was een prachtige dag!!

Brendan & Dimphy - september 2019

 

BiBi's heeft onze bruiloft top georganiseerd! In alle voorbereidingen kwamen zij met veel creatieve input en handige tips en tricks. Op de dag zelf hebben zij ervoor gezorgd dat wij en onze gasten zich nergens druk om hoefden te maken. Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze dienstverlening en zouden BiBi's weddings & events zeker aanraden bij andere bruidsparen

1.Sanopho (322).jpg

Topteam

Wij werken graag samen met de leukste leveranciers om de mooiste bruiloften en events te realiseren. 
En dus zijn we trots op deze toppers die van iedere beleving de mooiste herinneringen vastleggen of decoraties leveren om het wow-effect te geven aan jouw dag. Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit!

De foto's op onze website zijn van de volgende topleveranciers: 

Lieke Dekkers Fotografie

Sanopho 

Trouwdag in Beeld

Jitske Seckel

Wil jij met ons samenwerken? Neem contact met ons op.

bottom of page